ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εικόνα σκουπιδότοπου στο Πάρκο Αθαλάσσας- «Περιμαζέψαμε ακόμα και προφυλακτήρες αυτοκινήτου»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εικόνα σκουπιδότοπου στο Πάρκο Αθαλάσσας- «Περιμαζέψαμε ακόμα και προφυλακτήρες αυτοκινήτου»- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εικόνες ντροπής από το Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας, με σκουπίδια κάθε είδους, εντός της λίμνης αλλά και στο έδαφος.

Συμπολίτης μας δημοσίευσε την Τρίτη (28/5), φωτογραφίες στην ομάδα του Facebook, “ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ”, στις οποίες φαίνονται να υπάρχουν σκουπίδια σε διάφορα σημεία του πάρκου, τόσο μέσα στη λίμνη όσο και στο έδαφος.

Πάντως, άλλος χρήστης του Facebook σχολίασε τη δημοσίευση, αναφέροντας ότι ο διαχειριστής του πάρκου, είχε διοργανώσει δύο καθαρισμούς, στις 24/12/18 και στις 5/1/2019, αφού τα νερά τις βροχής όπως εξηγεί, είχαν μετατρέψει τον υγρότοπο του πάρκου σε σκουπιδότοπο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πολίτης, κατά τη διάρκεια των καθαρισμών, είχαν εντοπιστεί ακόμη και προφυλακτήρες αυτοκινήτων, μεταξύ πολλών άλλων.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE