ΑΜΚΕ 2019: Φορτσάτα τα κορίτσια της Κύπρου!

ΑΜΚΕ 2019: Φορτσάτα τα κορίτσια της Κύπρου!

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα των κοριτσιών της Κύπρου σε Πετόσφαιρα και Μπιτς Βόλεϊ, στους 18ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που διεξάγονται στο Μαυροβούνιο.

Αμφότερες οι ομάδες μας επικράτησαν με άνεση των αντιπάλων τους στα πρώτα τους παιχνίδια που έγιναν στην Μπούντβα και έθεσαν από νωρίς τις βάσεις για μετάλλιο.

Πετόσφαιρα: Πρεμιέρα με «καθαρή» νίκη

Με το δεξί μπήκε στους ΑΜΚΕ η Εθνική Γυναικών Βόλεϊ της Κύπρου, που στον πρώτο της αγώνα νίκησε με 3-0 σετ την Ισλανδία!

Τα κορίτσια μας κέρδισαν άνετα τα πρώτα δύο σετ με 25-18 και 25-15 σε αντίθεση με το τρίτο που ήταν αμφίρροπο, όμως κατέληξε κι αυτό στην Κύπρο με 25-23.

Η εθνική μας, που είχε πρώτες σκόρερ τις Ζακχαίου και Χαραλάμπους (από 10 πόντους), πήρε με την «καθαρή» της νίκη το μάξιμουμ των τριών βαθμών και είναι στην πρώτη θέση του εξαμελούς ομίλου. Την Τετάρτη στις 12:00 τα κορίτσια μας θα παίξουν με το Μαυροβούνιο.

Μπιτς Βόλεϊ: Εύκολα στο πρώτο Μαριώτα και Ζωή

Μετά από μεστή εμφάνιση και δίχως να δυσκολευτούν, Μαριώτα Αγγελοπούλου και Ζωή Κωνσταντοπούλου έκαναν ιδανικό ντεμπούτο, επικρατώντας με 2-0 των αντιπάλων τους από το Λουξεμβούργο.

Το γυναικείο μας δίδυμο στο Μπιτς Βόλεϊ πήρε το πρώτο σετ με 21-10 και το δεύτερο με 21-16 και το απόγευμα της Τρίτης (18:00) θα δώσει τον δεύτερο του αγώνα, απέναντι στην ομάδα της διοργανώτριας χώρας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE