Θα ήταν ΤΡΕΛΟΣ ο Τιμούρ…

Θα ήταν ΤΡΕΛΟΣ ο Τιμούρ…

Τα δεδομένα σε σχέση με το μέλλον του Γιώργου Εφραίμ στον ΑΠΟΕΛ, τα αναλύσαμε λίγο νωρίτερα. 

Είναι λογικό ο παίχτης να… κοιτάξει τι θα κάμει, μαθαίνοντας ότι ο Πάολο Τραμετσάνι, τελικά μένει.

Στην πιάτσα κυκλοφορούν διάφορα, κατά τις τελευταίες εβδομάδες, για τις ομάδες που… ρίχνουν ματιές στον διεθνή Κύπριο άσο.

Μην μου πείτε ότι δεν ακούσατε κάπου, ότι η Ανόρθωση θα ενδιαφερθεί, αν κατά τη μετεγγραφική περίοδο, τεθεί υπό παραχώρηση ο Εφραίμ.

Θα ήταν τρελός ο Τιμούρ Κετσπάγια, αν αδιαφορούσε, για έναν τόσο… περπατημένο και ποιοτικό ακραίο επιθετικό.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE