ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 44χρονος για κλεπταποδοχή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 44χρονος για κλεπταποδοχή

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε την Τρίτη 27/05 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 44χρονου, που συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλεπταποδοχής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 44χρονος συνελήφθη μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου, από οικία στη Λεμεσό. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 17 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικες και 20χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Καταλυτική η παρέμβαση αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Τμήμα κι άλλη ανήλικη - Τέταρτη σύλληψη νεαρής

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE