Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών

Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία. Βρέφος 5 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Τρίτης 28/5 το 5 μηνών αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη γυναίκα που το φρόντιζε η οποία αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου δυστυχώς, αρά τις υπεράνθρωρες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή, αναγκάστηκαν απλώς να υπογράψουν το πιστοποιητικό θανάτου του. 

Τα αίτια του ξαφνικού 'χαμού' του βρέφους παραμένουν άγνωστα και αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία στο άψυχο κορμάκι του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE