ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Άλεφ – Τα νέα δεδομένα για την περίπτωση του και η τιμή ΑΓΟΡΑΣ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Άλεφ – Τα νέα δεδομένα για την περίπτωση του και η τιμή ΑΓΟΡΑΣ

Παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά θέλει στο νευραλγικό χώρο του κέντρου ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Παρά την… έκπτωση που φέρεται να έχει κάνει η Μπράγκα μειώνοντας την τιμή του Αλεφ στο 1.000.000, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα αποκτηθεί τελικά από την Ενωση.

Ο Αλεφ είχε καλές και κακές στιγμές μέσα στη σεζόν που τελείωσε, όμως σίγουρα δεν είναι ο παίκτης για τον οποίο η ΑΕΚ θα πλήρωνε χωρίς αμφιβολίες, το ποσό της αρχικής ρήτρας, όμως ο Λυμπερόπουλος μπήκε στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για μια καλύτερη τιμή.

Μετά όμως από σκέψεις και συζητήσεις τελευταία και με τον νέο προπονητή, η ΑΕΚ καταλήγει να αφήσει τον Αλεφ να επιστρέψει στην Μπράγκα και να κινηθεί για άλλες λύσεις στα κεντρικά χαφ.

Προκύπτει από το ρεπορτάζ, πως ο Καρντόσο θεωρεί πως η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Αλεφ στον χώρο του κέντρου.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE