Τέλος ο Γκατούζο!

Τέλος ο Γκατούζο!

Μίλαν και Τζενάτο Γκατούζο έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο, το οποίο είχε διάρκεια ως το 2021.

Μετά τον Λεονάρντο, ο Γκατούζο… Ημέρα αποχωρήσεων η Τρίτη (8/5) για τους Ροσονέρι, αφού μετά τον Βραζιλιάνο αθλητικό διευθυντή, ακολούθησε ο Ιταλός προπονητής. Η Μίλαν ανακοίνωσε ότι ο «Ρίνο», ο οποίος είχε αναλάβει πριν 18 μήνες, αποτελεί πλέον παρελθόν αφού λύθηκε το συμβόλαιο του, με τον Ιβάν Γκαζίδη να ευχαριστεί και αυτόν -μετά τον Λεονάρντο- με δήλωση του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, ο Γκατούζο δέχθηκε να παραιτηθεί των χρημάτων που έπρεπε να λάβει, αρκεί αυτά να πάνε στους συνεργάτες του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE