Τέλος ο Γκατούζο!

Τέλος ο Γκατούζο!

Μίλαν και Τζενάτο Γκατούζο έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο, το οποίο είχε διάρκεια ως το 2021.

Μετά τον Λεονάρντο, ο Γκατούζο… Ημέρα αποχωρήσεων η Τρίτη (8/5) για τους Ροσονέρι, αφού μετά τον Βραζιλιάνο αθλητικό διευθυντή, ακολούθησε ο Ιταλός προπονητής. Η Μίλαν ανακοίνωσε ότι ο «Ρίνο», ο οποίος είχε αναλάβει πριν 18 μήνες, αποτελεί πλέον παρελθόν αφού λύθηκε το συμβόλαιο του, με τον Ιβάν Γκαζίδη να ευχαριστεί και αυτόν -μετά τον Λεονάρντο- με δήλωση του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, ο Γκατούζο δέχθηκε να παραιτηθεί των χρημάτων που έπρεπε να λάβει, αρκεί αυτά να πάνε στους συνεργάτες του.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE