ΕΛΛΑΔΑ: Υπό παραίτηση ο Σταύρος Θεοδωράκης από την ηγεσία του Ποταμιού

ΕΛΛΑΔΑ: Υπό παραίτηση ο Σταύρος Θεοδωράκης από την ηγεσία του Ποταμιού

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του Ποταμιού, εξέφρασε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, ο κ. Θεοδωράκης αφού εξέφρασε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ηγεσία, πρότεινε ως διάδοχό του τον Γιώργο Μαυρωτά, ενώ εισηγήθηκε τη μη κάθοδο του Ποταμιού στις εκλογές.

Παράλληλα, σημείωσε ότι θα ακούσει τις απόψεις των στελεχών του κόμματος σε όλη την Ελλάδα πριν λάβει τις τελικές του αποφάσεις, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν θα κατέλθει με κανένα άλλο ψηφοδέλτιο στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE