ΕΛΛΑΔΑ: Υπό παραίτηση ο Σταύρος Θεοδωράκης από την ηγεσία του Ποταμιού

ΕΛΛΑΔΑ: Υπό παραίτηση ο Σταύρος Θεοδωράκης από την ηγεσία του Ποταμιού

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του Ποταμιού, εξέφρασε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, ο κ. Θεοδωράκης αφού εξέφρασε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ηγεσία, πρότεινε ως διάδοχό του τον Γιώργο Μαυρωτά, ενώ εισηγήθηκε τη μη κάθοδο του Ποταμιού στις εκλογές.

Παράλληλα, σημείωσε ότι θα ακούσει τις απόψεις των στελεχών του κόμματος σε όλη την Ελλάδα πριν λάβει τις τελικές του αποφάσεις, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν θα κατέλθει με κανένα άλλο ψηφοδέλτιο στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE