Επεισόδια και εκκένωση εξεδρών!

Επεισόδια και εκκένωση εξεδρών!

Έκτροπα σημειώθηκαν στον τρίτο τελικό της Handball Premier ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μετά από ρίψη αντικειμένων και εισβολή οπαδών, διατάχθηκε εκκένωση των εξεδρών για να συνεχιστεί το ματς.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Στο 52.47 του αγώνα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» και με το σκορ στο 19-26 υπέρ των «ερυθρόλευκων», οπαδοί της «Ένωσης» πέταξαν αντικείμενα, ενώ κάποιοι εξ αυτών εισέβαλαν και στο γήπεδο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι και να δοθεί προθεσμία μισής ώρας από την αστυνομία για να εκκενωθούν οι εξέδρες, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE