Τώρα, τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους

Τώρα, τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους

Μετά και την γνωστοποίηση για τη συνέχεια με τον Πάολο Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ, ήρθε η ώρα να… φουλάρουν για τον προγραμματισμό.

Πράγμα απολύτως λογικό, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους και να βρεθούν σε Ευρωπαϊκό όμιλο. Σίγουρα θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας, ένας κεντρικός αμυντικός (εκτός του Λαφράνς), ένα αμυντικός μέσος (όποια κατάληξη και να έχει το θέμα Μοράις), και ένας κεντρικός επιθετικός αφού οι πρωταθλητές θέλουν… φρεσκάρισμα στις συγκεκριμένες θέσεις.

Όσον αφορά τους Νατέλ και Καζού, οι πιθανότητες να συνεχίσουν στον ΑΠΟΕΛ οι δύο Βραζιλιάνοι είναι κάτι παραπάνω από αρκετές. Όταν θα κλείσουν αυτά τα ανοικτά μέτωπα θα ξεκαθαρίσει και ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν, αφού θα γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα.

Έτσι, μετά την παραμονή του Ιταλού κόουτς, τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και μέχρι την προετοιμασία των πρωταθλητών θα υπάρχει ένα πιο καθαρό τοπίο για τον πρώτο στόχο της νέας περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.