Πριν δέκα χρόνια τον ΠΛΗΓΩΣΕ, σήμερα τον… ΒΡΑΒΕΥΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πριν δέκα χρόνια τον ΠΛΗΓΩΣΕ, σήμερα τον… ΒΡΑΒΕΥΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Γιώργος Πολυβίου, πριν 10 χρόνια είχε «πληγώσει» τον Ντούσαν Κέρκεζ, αφού στον τελικό του 2009 ήταν προπονητής στον πάγκο του ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, ενώ ο νυν κόουτς της ΑΕΛ ήταν αρχηγός της ομάδας.

Ο Κύπριος κόουτς, ήταν αυτός που παρέδωσε το βραβείο καλύτερου προπονητή της χρονιάς από το σύνδεσμο προπονητών, για τον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος όμως είναι στην πατρίδα του και το παρέλαβε ο Χρίστος Χαραλάμπους.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και γένι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.