ΠΑΦΟΣ: Ξεγέλασε και προκάλεσε «πονοκέφαλο» σε πολλούς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων

ΠΑΦΟΣ: Ξεγέλασε και προκάλεσε «πονοκέφαλο» σε πολλούς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων

Έκλεινε δωμάτια, έμενε για μέρες και στην συνέχεια εξαφανιζόταν χωρίς να πληρώσει.

«Πονοκέφαλο» προκάλεσε σε αρκετούς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στην Πάφο, 40 χρονος τουρίστας ο οποίος φέρεται να ενοικίαζε υπνοδωμάτια σε ξενοδοχεία, μαζί με άλλες υπηρεσίες και στην συνέχεια να γινόταν «καπνός» χωρίς να έχει πληρώσει. 

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η πρώτη καταγγελία για το εν λόγω πρόσωπο (δύο μήνες πριν) ήταν από ιδιοκτήτη, μικρού ξενοδοχείου στην Πάφο, ο οποίος όπως παραπονέθηκε ο εν λόγω άνδρας έκλεισε δωμάτιο από το ξενοδοχείο του για μια εβδομάδα και στην συνέχεια εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον απλήρωτο. 

Έκτοτε η Αστυνομία είχε εκδόσει εναντίον του ένταλμα σύλληψης, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί. 

Αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός ότι ακολούθησε σωρεία καταγγελιών προς την Αστυνομία από άλλους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων οι οποίοι παραπονέθηκαν για παρόμοια περιστατικά, τα οποία πολύ πιθανόν να προκάλεσε το ίδιο πρόσωπο. 

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Πάφου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE