Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 15χρονος που παρασύρθηκε από όχημα- Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο όπου εργάζεται η μητέρα του

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 15χρονος που παρασύρθηκε από όχημα- Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο όπου εργάζεται η μητέρα του

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ολόκληρη η Αμαλιάδα, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 28/5, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας ποδηλάτης, μόλις 15 ετών. 

Σύμφωνα με το ΙliaLive.gr ολα έγιναν στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Το αγόρι φέρεται να κινούταν με το ποδήλατό του σε σημείο, όπου δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός με αποτέλεσμα να μην τον αντιληφθεί ο οδηγός του ΙΧ και να τον παρασύρει. 

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά, ο οδηγός του αυτοκινήτου ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο που το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας. 

Εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, καθώς η μητέρα του αγοριού εργάζεται στο νοσοκομείο. Μόλις πληροφορήθηκε ότι το παιδί της δεν είναι στη ζωή, κατέρρευσε και δεν άντεξε στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE