Νέα βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου Γυναικών

Νέα βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου Γυναικών

Ούτε την Τετάρτη κατάφερε η εθνική μας ομάδα Γυναικών στην Καλαθόσφαιρα να κοντράρει στα ίσα τον αντίπαλό της, δεχόμενη νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά από το Λουξεμβούργο, με 75-37. Μετά το 0/2 στα πρώτα παιχνίδια, η προσπάθεια της ομάδας μας για διάκριση έχει δυσκολέψει τρομερά. H μοναδική παίκτρια της Κύπρου με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν η Σοφία Θεολόγου (10). Ο τρίτος (από τους πέντε) αγώνες του ομίλου θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 12:00 ώρα Κύπρου με αντίπαλο το Μονακό.

Τα δεκάλεπτα: 19-8, 39-8, 59-28, 75-37

Kύπρος (Kάλια Παπαδοπούλου): Θεολόγου 10, Πιτσιλλίδου 6, Παπαδούρη 5, Κασάπη 5, Παπαδοπούλου 5, Όρλοβιτς 3, Ακαθιώτου 2, Πάγκαλος 1, Πηλακούτα.

Ευτύχιος Γιαξής Απεσταλμένος ΕΑΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE