Ο Γιάγκου κλήθηκε να καταθέσει στο ΤΑΕ Αρχηγείου όσα κατήγγειλε για Κίρζη – «Μειωμένη απόδοση»

Ο Γιάγκου κλήθηκε να καταθέσει στο ΤΑΕ Αρχηγείου όσα κατήγγειλε για Κίρζη – «Μειωμένη απόδοση»

Το κατώφλι του ΤΑΕ Αρχηγείου θα διαβεί ο Γιώργος Γιάγκου, πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα. Αυτό αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες του ThemaOnline.

Όπως μας ανέφερε επισήμως αρμόδιο άτομο, έχει γίνει διευθέτηση προκειμένου ο Γιάγκου να καταθέσει το πρωί της Πέμπτης (30/05) σε ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου για τα όσα καταλογίζει στον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα Νίκο Κίρζη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία στην προκειμένη περίπτωση ενήργησε αυτεπάγγελτα. Ειδική μονάδα εντόπισε τα όσα κατάγγειλε ο Γιάγκου μέσω διαδικτύου και αφού πρώτα αξιολογήθηκαν από υψηλόβαθμο στέλεχος του αστυνομικού σώματος τα όσα υποστηρίζει για τον κ. Κίρζη, κρίθηκε πως χρήζουν περαιτέρω εξέτασης.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Γιάγκου καταλόγισε αξιόποινη πράξη στον κ. Κίρζη.

Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνα, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Τετάρτης (29/05) ισχυρίστηκε πως ο Νίκος Κίρζης έκανε ενέργειες μέσω κινητού τηλεφώνου προκειμένου να επηρεάσει παίκτες ομάδας α΄ κατηγορίας.

Επιδίωξη του τελευταίου, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Γιάγκου, ήταν να έχουν μειωμένη απόδοση οι εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες, τις οποίες θα κληθεί να υποστηρίξει με στοιχεία ο Γιάγκου.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE