Αν και έχει συμβόλαιο φεύγει από Αρχάγγελο και… τραβά γι’ αλλού – Προσπάθεια Τέτι για να φέρει άλλον

Αν και έχει συμβόλαιο φεύγει από Αρχάγγελο και… τραβά γι’ αλλού – Προσπάθεια Τέτι για να φέρει άλλον

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ, Δρ. Νίκος Τζουρούδης, έχει συμβόλαιο με την Κυπριακή ομάδα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, εντούτοις, μία πολύ καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού τον ώθησε στο να ενημερώσει τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών.

Μετά από τρία χρόνια στον ΑΠΟΕΛ ο Ελλαδίτης αθλίατρος αποτελεί παρελθόν, μετά από δική του επιθυμία και ο τεχνικός διευθυντής, Ντομένικο Τέτι, ήδη είναι στο ψάξιμο για να βρει έναν άλλο ιδανικό αθλίατρο και να συμφωνήσει μαζί του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.