Πλήρωσε τη ρήτρα και ανακοίνωσε την απόκτηση του

Πλήρωσε τη ρήτρα και ανακοίνωσε την απόκτηση του

Στην απόκτηση του Άντεμ Λιάγιτς από την Τορίνο προχώρησε η Μπεσίκτας.

Ο τουρκικός σύλλογος πλήρωσε την ρήτρα στην «γκρανάτα», καταβάλοντας το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ. Ο Λιάγιτς αγωνιζόταν την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Μπεσίκτας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να επιλέγουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν που είχε τοποθετηθεί στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο 27χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 9 γκολ, ενώ μοίρασε 14 ασίστ.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE