ΚΥΠΡΟΣ: Εν αναμονή η ανακοίνωση του ονόματος του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης

ΚΥΠΡΟΣ: Εν αναμονή η ανακοίνωση του ονόματος του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης

Την Πέμπτη (30/5) αναμένεται να γίνει και επίσημα γνωστό το όνομα του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης που θα αναλάβει την θέση του τέως Υπουργού Ιωνά Νικολάου. 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στις 15/5 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, "με την ολοκλήρωση διαβουλεύσεων" για το ζήτημα αυτό "και την κατάληξη των νομοσχεδίων, ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα την 1η Ιουνίου».

Ωστόσο, στο Προεδρικό Μέγαρο, η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο πλαίσιο της οποίας ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, καταθέτει τα νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση του συστήματος δικαιοσύνης, έχει ολοκληρωθεί.

Την Παρασκευή (31/5) το πρωί θα γίνει, στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης, το όνομα του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα επίσημα.

Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παραλαβής/παράδοσης του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE