Έγραψε ιστορία ο Λεμπρόν

Έγραψε ιστορία ο Λεμπρόν

Ιστορία έγραψε ο Λεμπρόν Τζέιμς στην μεγάλη νίκη των Καβαλίερς επί των Μάβερικς (127-94).

Ο All Star φόργουορντ του Κλίβελαντ έγινε ο Νο. 1 πασέρ στην ιστορία της ομάδας, ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον Μαρκ Πράις.

Πλέον, ο «βασιλιάς» έχει 4.214 ασίστ με τη φανέλα των Καβαλίερς! «Οι ασίστ είναι σημαντικές για εμένα. Μου αρέσει να κάνω τους συμπαίκτες μου να νιώθουν ωραία», είπε μεταξύ άλλων μετά την λήξη του παιχνιδιού ο «King James».

Πάντως, πριν το ματς, ο Λεμπρόν είχε πει με αρκετή δόση χιούμορ: «Δεν θα δώσω άλλη ασίστ μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλω να μείνω σε αυτό το επίπεδο, μαζί με τον Μαρκ Πράις. Επιθυμώ να μείνω στην ίδια θέση με τον θρύλο. Δεν δίνω άλλη ασίστ!».

Βέβαια, λίγες ώρες αργότερα η υπόσχεσή του «έσπασε» και ο Τζέιμς φιγουράρει πια στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE