Έγραψε ιστορία ο Λεμπρόν

Έγραψε ιστορία ο Λεμπρόν

Ιστορία έγραψε ο Λεμπρόν Τζέιμς στην μεγάλη νίκη των Καβαλίερς επί των Μάβερικς (127-94).

Ο All Star φόργουορντ του Κλίβελαντ έγινε ο Νο. 1 πασέρ στην ιστορία της ομάδας, ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον Μαρκ Πράις.

Πλέον, ο «βασιλιάς» έχει 4.214 ασίστ με τη φανέλα των Καβαλίερς! «Οι ασίστ είναι σημαντικές για εμένα. Μου αρέσει να κάνω τους συμπαίκτες μου να νιώθουν ωραία», είπε μεταξύ άλλων μετά την λήξη του παιχνιδιού ο «King James».

Πάντως, πριν το ματς, ο Λεμπρόν είχε πει με αρκετή δόση χιούμορ: «Δεν θα δώσω άλλη ασίστ μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλω να μείνω σε αυτό το επίπεδο, μαζί με τον Μαρκ Πράις. Επιθυμώ να μείνω στην ίδια θέση με τον θρύλο. Δεν δίνω άλλη ασίστ!».

Βέβαια, λίγες ώρες αργότερα η υπόσχεσή του «έσπασε» και ο Τζέιμς φιγουράρει πια στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE