LIKE ONLINE

Απίστευτο εργατικό- Παρολίγο να τον συνθλίψει φορτηγό- VIDEO

Απίστευτο εργατικό- Παρολίγο να τον συνθλίψει φορτηγό- VIDEO

Ως εκ θαύματος, ένας εργάτης στέκεται στα πόδια του ξανά, δευτερόλεπτα μετά που ένα φορτηγό μπετονιέρα πέρασε από πάνω του.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη (29/5), στην ιστοσελίδα Liveleak, φαίνεται ένας εργάτης να στέκεται δίπλα από το φορτηγό, κοιτάζοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ξαφνικά το φορτηγό κινείτε και κτυπά με το πλαϊνό του μέρος τον εργάτη, ο οποίος σωριάζεται και δευτερόλεπτα αργότερα βρίσκεται ανάμεσα στους τεράστιους τροχούς.

Μάλιστα, ο οδηγός της μπετονιέρας, σε μια αψυχολόγητη αντίδραση και ενώ ο άντρας επιχειρεί να απομακρυνθεί από τους τροχούς, κινείται προς τα πίσω, θέτοντας ξανά τη ζωή του εργάτη σε κίνδυνο.

Ευτυχώς, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο εργάτης τελικά σηκώνεται από το έδαφος και απομακρύνεται από το φορτηγό κουτσαίνοντας και κρατώντας το χέρι του, με τον οδηγό της μπετονιέρας να τον πλησιάζει, προφανώς για να δει ότι είναι καλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top