Ακιντζί: «Σε στασιμότητα το Κυπριακό λόγω στάσης της ε/κ πλευράς»

Ακιντζί: «Σε στασιμότητα το Κυπριακό λόγω στάσης της ε/κ πλευράς»

Οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό έχουν εισέλθει σε περίοδο στασιμότητας λόγω της στάσης της ε/κ πλευράς, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί μιλώντας σε εκδήλωση ανέφερε ότι αποτυχία της ε/κ πλευράς για προτάσεις υπέρ μιας διευθέτησης κατά τα τελευταία δύο χρόνια οδήγησε τη διαδικασία σε αδιέξοδο.

Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται και έτσι πρέπει να συνεχίζουμε τον αγώνα μας για βελτιώσουμε περαιτέρω τους εαυτούς μας σε κάθε πεδίο. Οι πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες αφορούν μερικά από αυτά τα σημαντικά πεδία, είπε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE