Ακιντζί: «Σε στασιμότητα το Κυπριακό λόγω στάσης της ε/κ πλευράς»

Ακιντζί: «Σε στασιμότητα το Κυπριακό λόγω στάσης της ε/κ πλευράς»

Οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό έχουν εισέλθει σε περίοδο στασιμότητας λόγω της στάσης της ε/κ πλευράς, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί μιλώντας σε εκδήλωση ανέφερε ότι αποτυχία της ε/κ πλευράς για προτάσεις υπέρ μιας διευθέτησης κατά τα τελευταία δύο χρόνια οδήγησε τη διαδικασία σε αδιέξοδο.

Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται και έτσι πρέπει να συνεχίζουμε τον αγώνα μας για βελτιώσουμε περαιτέρω τους εαυτούς μας σε κάθε πεδίο. Οι πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες αφορούν μερικά από αυτά τα σημαντικά πεδία, είπε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.