ΚΟΣΜΟΣ

Τρεις νεκροί από τη βύθιση φουσκωτού σκάφους στον Ρήνο

Τρεις νεκροί από τη βύθιση φουσκωτού σκάφους στον Ρήνο

Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό κορίτσι, έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη 30/05 όταν ανατράπηκε ένα φουσκωτό στον Ρήνο, στο ύψος του Ζερστέμ της βορειοδυτικής Γαλλίας, πάνω στα σύνορα με τη Γερμανία. Αλλο ένα κοριτσάκι αγνοείται, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

"Τρεις άνθρωποι πέθαναν. Μεταξύ αυτών ήταν ένα 6χρονο κορίτσι και ένας αυτόπτης μάρτυρας που προσπάθησε να σώσει τους επιβαίνοντες", ανέφερε η περιφέρεια του Κάτω Ρήνου σε ανακοίνωσή της. Αλλος ένας από τους επιβαίνοντες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και η κατάστασή του κρίνεται "σχετικά σοβαρή".

Το Codis, το κέντρο επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης της περιφέρειας, διευκρίνισε ότι το μικρό σκάφος, "ένα είδος κανό", όπως το περιέγραψε, ανατράπηκε γύρω στο μεσημέρι και "πολλοί άνθρωποι πήδηξαν στο νερό" για να σώσουν τους επιβάτες.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί σημαντικές δυνάμεις, γαλλικά και γερμανικές, όπως ελικόπτερα, δύτες και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι προκειμένου να εντοπίσουν το παιδί που αγνοείται, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top