ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» ο ταγματάρχης Γιαννάκης Φυτίδης – Υπέστη εγκεφαλικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» ο ταγματάρχης Γιαννάκης Φυτίδης – Υπέστη εγκεφαλικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο 55χρονος ταγματάρχης της Εθνικής Φρουράς, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη (30/5).

Σύμφωνα με το Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο άτυχος Γιαννάκης Φυτίδης, τις προηγούμενες ημέρες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου την Πέμπτη (30/5) άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ταγματάρχης που καταγόταν από την Έμπα της Πάφου και κατοικούσε στο Δάλι, απεβίωσε σε ηλικία μόλις 55 ετών. Καταλείπει δύο ανήλικες θυγατέρες.

Η κηδεία του Γιαννάκη Φυτίδη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (31/5) από τον ιερό ναό Παναγιάς Ευαγγελίστριας.

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE