Ο Serial Killer του «Τατουάζ» μίλησε για την σύνδεση με τον «Ορέστη» - VIDEO

Ο Serial Killer του «Τατουάζ» μίλησε για την σύνδεση με τον «Ορέστη» - VIDEO

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε στο The 2night Show και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που τον ανέδειξε στο Τατουάζ και μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με τους φόνους του 35χρονου που καθήλωσε το παγκύπριο. 

Φανερά ενοχλημένος με τα δημοσίευματα και τα εξώφυλλα που τον ήθελαν να βρίσκεται δίπλα από τον 35χρονο «Ορέστη», τον δολοφόνο γυναικών και κοριτσιών της Κύπρου, παρουσιάστηκε ο Έλληνας ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος. 

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε στον μεγάλο ντόρο που δημιουργήθηκε όταν μεγάλο ποστοστό τηλεθεατών στην Κύπρο ζήτησαν να κοπεί η σειρά μιας και ο Νίκος Πολυδερόπουλος υποδύεται σε αυτό έναν serial killer: «Στην Κύπρο ζήτησαν να κοπεί το σίριαλ. Αν οι άνθρωποι έκαναν αυτά που βλέπουν στα έργα δεν θα είχαμε δει ταινία ποτέ».

Δείτε όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή στο πιο κάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE