LIKE ONLINE

Ανατριχιαστικό: Φάντασμα παιδιού σε μια οικογενειακή φωτογραφία

Ανατριχιαστικό: Φάντασμα παιδιού σε μια οικογενειακή φωτογραφία

Μια ανατριχιαστική φωτογραφία ανακάλυψε μια οικογένεια από την Αυστραλία.

Η φωτογραφία, την οποία τράβηξε η Kim Davison το 2014, απαθανάτισε μια χαρούμενη στιγμή από τις οικογενειακές διακοπές στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες εμφανίζονται να ποζάρουν, μέσα στο νερό.Ωστόσο το τέταρτο παιδί δεν ανήκει στην οικογένεια!

Σύμφωνα με την Jessie Lu, τη γυναίκα αριστερά στη φωτογραφία, εκείνη την ημέρα θυμάται ότι ήταν με τρία παιδιά μέσα στο νερό.

Όπως αναφέρει η Metro, πιστεύεται ότι το τέταρτο παιδί είναι το φάντασμα ενός 13χρονου παιδιού που πνίγηκε στο σημείο εκείνο το 1915.

Kim Davison from Queensland, Australia posted a picture on the Toowoomba Ghost Chasers Facebook page showing what appears to be the ghost of a young girl, who died in the same spot 100 years ago

Τα νερά του Murphy's Hole θεωρούνταν τότε πολύ επικίνδυνα, ενώ ένας χρήστης εντόπισε μάλιστα το απόκομμα μιας εφημερίδας που αναφέρει τον πνιγμό της Doreen O'Sullivan πριν από περίπου έναν αιώνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

Όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, το προεκλογικό σκηνικό παίρνει φωτιά, με τα κόμματα να επιστρατεύουν όλο το δυναμικό τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τις δημοσκοπήσεις, όσες είδαν το φως της δημοσιότητας και τα όσα καταγράφονται, τα κόμματα προχωρούν σε δικές τους εσωτερικές δημοσκοπήσεις στις οποίες καταγράφονται οι προθέσεις των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top