ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Φιλανθρωπικό πάρτι για την Ελένη - Χρειάζεται την βοήθειά μας- VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Φιλανθρωπικό πάρτι για την Ελένη - Χρειάζεται την βοήθειά μας- VIDEO

 Μια ζεστή αγκαλιά από όλους για να βοηθήσουμε την νεαρή Ελένη από την Λεμεσό να μεταβεί στο εξωτερικό για μεταμόσχευση. 

Φανερά συγκινημένη η μητέρα της μικρής Έλενας από την Λεμεσό, ζητά την στήριξη του κόσμου, πολιτικών κομμάτων και όλων όσων θελήσουν να στηρίξουν την προσπάθειά τους η Ελένη να μεταβεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Γερμανία για μεταμόσχευση. 

Το 4grill στη Λεμεσό, οδός Μίλτωνος, αποφάσισε να διοργανώσει ένα φιλανθρωπικό πάρτι την 1η Ιουλίου, με φαγητό και ζωντανή μουσική όπου τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για στήριξη της Ελένης.

«Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, παρακαλώ όπως αγκαλιάσετε το event για να στηρίξουμε την Έλενη μου» ανέφερε στο ThemaOnlie, η κ. Αγγέλα, η μητέρα της Ελένης. 

Στο μεταξύ η προσπάθεια για συμβατό δότη συνεχίζεται, ενώ οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται καθημερινά από 8:00-15:00 σε ένα οποιοδήποτε νοσοκομείο σε Κύπρο, Ελλάδα αλλά και στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. 

Στο πάρτι θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς η Λιάνα Χριστοδούλου και ο Νίκος Δημητρίου. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 25711140.

 Η έκκληση της μητέρς της μικρής Ελένης για βοήθεια και στήριξη στο φιλανθρωπικό πάρτι:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top