ΚΥΠΡΟΣ: 655 σχολεία από τα 711 τοποθέτησαν περιφράξεις και θυροτηλέφωνα

ΚΥΠΡΟΣ: 655 σχολεία από τα 711 τοποθέτησαν περιφράξεις και θυροτηλέφωνα

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για την τοποθέτηση περιφράξεων και θυροτηλεφώνων στις σχολικές μονάδες.

Αναφορικά με πρόσφατη ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης σε σχέση με την τοποθέτηση περιφράξεων και θυροτηλεφώνων στις σχολικές μονάδες, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) ενημερώνει ότι βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών με στόχο την υλοποίηση της Απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE