ΚΥΠΡΟΣ: 655 σχολεία από τα 711 τοποθέτησαν περιφράξεις και θυροτηλέφωνα

ΚΥΠΡΟΣ: 655 σχολεία από τα 711 τοποθέτησαν περιφράξεις και θυροτηλέφωνα

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για την τοποθέτηση περιφράξεων και θυροτηλεφώνων στις σχολικές μονάδες.

Αναφορικά με πρόσφατη ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης σε σχέση με την τοποθέτηση περιφράξεων και θυροτηλεφώνων στις σχολικές μονάδες, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) ενημερώνει ότι βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών με στόχο την υλοποίηση της Απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE