Ανέλαβε τη θέση «πυροβολώντας» την Αστυνομία ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης – VIDEO

Ανέλαβε τη θέση «πυροβολώντας» την Αστυνομία ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης – VIDEO

Αιτιολογώντας την παραίτηση Ιωνά και «βάλλοντας» κατά της Αστυνομίας, ανέλαβε τα ηνία του Υπουργείου Δικαιοσύνης ο Γιώργος Σαββίδης.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα  και η άνοδος του ΕΛΑΜ

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα και η άνοδος του ΕΛΑΜ

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη της προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA, αποτυπώνει την απογοήτευση των πολιτών από την παρούσα διακυβέρνηση. Παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την άποψη του εκλογικού σώματος τη δεδομένη στιγμή, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το 69% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η χώρα πάει προς λάθος κατεύθυνση.

BEST OF TOTHEMAONLINE