ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΑΔΡΙΤΗ: Το μεγαλύτερο ΠΑΡΤΙ που στήθηκε ποτέ πριν από ΤΕΛΙΚΟ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΜΑΔΡΙΤΗ: Το μεγαλύτερο ΠΑΡΤΙ που στήθηκε ποτέ πριν από ΤΕΛΙΚΟ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στη Μαδρίτη έχει στηθεί ενόψει του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ το μεγαλύτερο πάρτι που έχει διοργανωθεί ποτέ.

Η Μαδρίτη και το Ουάντα Μετροπολιτάνο διοργανώνουν το Σάββατο τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και οι Ισπανοί σε συνεργασία με την UEFA έχουν στήσει στην πόλη το μεγαλύτερο πάρτι που έχει γίνει ποτέ πριν από έναν μεγάλο τελικό. Γιατί το αναφέρουμε αυτό;

Συνηθίζεται πριν από κάθε μεγάλο τελικό να επιλέγεται μία πλατεία στην εκάστοτε πόλη, συνήθως η κεντρική, έτσι ώστε να στηθεί ένα event όπου οι ποδοσφαιρόφιλοι, τόσο οι ντόπιοι όσο και οι ταξιδιώτες, θα μπορέσουν να απολαύσουν την ατμόσφαιρα ενόψει του παιχνιδιού.

Φέτος, λοιπόν, στη Μαδρίτη δεν έχει επιλεχθεί ένα σημείο αλλά τέσσερα! Συγκεκριμένα, το Champions Festival έχει στηθεί σε τέσσερις πλατείες έτσι ώστε και όλοι οι χορηγοί της διοργάνωσης να έχουν τη δική τους γωνία και να ικανοποιηθούν και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου.

Η «Πλάθα Μαγιόρ» έχει μετατραπεί σε… γήπεδο ποδοσφαίρου, στην «Πουέρτα Ντελ Σολ» υπάρχει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ για το οποίο υπάρχουν ατελείωτες ουρές από μικρούς και μεγάλους που θέλουν μία αναμνηστική φωτογραφία με την «κούπα με αυτιά», στην «Πλάθα Ντε Καγιάο» έχει στηθεί ένα μικρό μουσείο της Λα Λίγκα και ένα μεγάλο κατάστημα με προϊόντα του τελικού, ενώ στην «Πλάθα Οριέντε» υπάρχει ένα τεράστιο μπαλόνι που απεικονίζει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Έτσι, από νωρίς το πρωί και πριν ακόμα ανοίξουν τα διάφορα stands o κόσμος είχε στηθεί στις ουρές περιμένοντας καρτερικά τη σειρά του. Μάλιστα, δεν φάνηκε να πτοεί κανέναν και η ζέστη που επικρατεί στην ισπανική πρωτεύουσα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top