Τραγικό! 27χρονος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στην Σουηδία

Τραγικό! 27χρονος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στην Σουηδία

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στη Σουηδία αφού παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο, ενώ κυκλοφορούσε με το ηλεκτρικό πατίνι του, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τις σουηδικές αρχές.

 
Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (31/05) στην πόλη Χέλσινγκμποργκ, στη νότια Σουηδία. Το θύμα, ένας 27χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προτού υποκύψει στα τραύματά του.
 
Η διαχειρίστρια εταιρεία Voi είχε ξεκινήσει την κυκλοφορία των ηλεκτρικών πατινιών στο Χέλσινγκμποργκ την Τετάρτη, δηλαδή την παραμονή της τραγωδίας.
 
"Συνεργαζόμαστε πλήρως με την αστυνομία, στο πλαίσιο αυτής της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη", επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία. Όπως και σε πολλές χώρες του κόσμου, τα ηλεκτρικά πατίνια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους δρόμους των σουηδικών πόλεων.
 
(ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP/ΑΓΚ/ΜΚ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE