ΕΛΛΑΔΑ

H δήλωση της βραδιάς στο ΑΕΚ Ολυμπιακός

H δήλωση της βραδιάς στο ΑΕΚ Ολυμπιακός

Τη δήλωση της βραδιάς έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μιλώντας μετά τη διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ τόνισε ότι: «θα έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη που δεν έγινε τίποτα».Ο αμυντικός της ΑΕΚ τα είχε με τους οπαδούς της Ένωσης που εισέβαλαν στο γήπεδο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει την αναμέτρηση.

«Μπήκαν μέσα κάποιοι. Αυτά είναι ντροπή. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν, γιατί οι μεγάλες ομάδες δεν φτιάχνονται έτσι. Φτιάχνονται όπως ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο που δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα, έτσι πρέπει να είμαστε και εμείς. Δύο τρεις ανεγκέφαλοι μπορούν να μας στοιχίσουν βαθμούς. Το παιχνίδι είχε πέντε λεπτά ακόμη και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και να πάμε στην παράταση. Θα έπρεπε να είναι όπως στο Καραϊσκάκη, που δεν έγινε τίποτα», ήταν τα λόγια του Λαμπρόπουλου και σίγουρα οι δηλώσεις του θα συζητηθούν ιδιαίτερα

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top