Ανδρας σκότωσε δύο γυναίκες και αυτοκτόνησε στην Ζυρίχη

Ανδρας σκότωσε δύο γυναίκες και αυτοκτόνησε στην Ζυρίχη

Άνδρας ηλικίας 60 ετών, κρατούσε ομήρους του δύο γυναίκες απειλώντας να τις σκοτώσει, αν δεν αποχωρούσε η αστυνομία στην Ζυρίχη. 

Μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων έκανε πράξη την απειλή του. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, ωστόσο ο δράστης είχε σκοτώσει τις δύο γυναίκες και στην συνέχεια έθεσε τέλος στην ζωή του.  
 
Οι άτυχες γυναίκες ήταν ηλικίας 34 και 38 ετών, ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE