Πήγε Γεωργία για να κλείσει οριστικά το deal ο Τιμούρ – Αναμονή για Κοφί και Αρτυματά

Πήγε Γεωργία για να κλείσει οριστικά το deal ο Τιμούρ – Αναμονή για Κοφί και Αρτυματά

Στην πατρίδα του τη Γεωργία βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος πήγε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια, ενώ δεν αποκλείεται το ταξίδι αυτό να έχει και άλλο μεταγραφικό σκοπό.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Έργουιν Κοφί, αν ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, η Ανόρθωση δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, με την ομάδα της Αμμοχώστου να είναι έτοιμη να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, η «Κυρία» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε… παζάρια, ούτε να αυξήσει το ποσό που θα προσφέρει στους πρωταθλητές.

Τέλος, η μεταγραφή του Ρενάτο Μαργκάσα είναι… θέμα χρόνου για να ολοκληρωθεί και τυπικά και να ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.