ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επισκέφθηκαν γιατρό από την προηγούμενη ημέρα – Έγινε προσπάθεια ανάνηψης

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επισκέφθηκαν γιατρό από την προηγούμενη ημέρα – Έγινε προσπάθεια ανάνηψης

Λόγω υψηλών πυρετών που είχε παρουσιάσει το 5 μηνών βρέφος που απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής (31/5), οι γονείς είχαν πάρει το παιδί στον παιδίατρο από την Πέμπτη (30/5).

Την Πέμπτη (30/5) όταν οι γονείς με το παιδάκι είχαν επισκεφθεί τον ιδιώτη παιδίατρο, τους είχε γράψει αντιπυρετικά, ως φαρμακευτική αγωγή για το βρέφος.

Την επόμενη ημέρα, επικοινώνησαν μαζί του και τους είπε να συνεχίσουν την φαρμακευτική αγωγή στο παιδί.

Όταν η κατάσταση του νεογνού επιδεινώθηκε, οι γονείς μετέφεραν το παιδάκι σε παθολόγο, όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς αποτέλεσμα. Πράγμα που σημαίνει ότι ήδη το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του.

Γύρω στις 23:00 το βράδυ, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE