Δεν σεβάστηκε τίποτε η Μπάγερν

Δεν σεβάστηκε τίποτε η Μπάγερν

Η αγωνία κράτησε λιγότερο από 200 δευτερόλεπτα. Ο Κούτσερ ανέτρεψε τον Γκέτσε εντός περιοχής, είδε την γρηγορότερη αποβολή στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πάντα τελείωσαν εκεί.

Στο επόμενο λεπτό ο Μίλερ άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το μοναδικό ερώτημα ήταν πια στα πόσα γκολ θα σταματήσει η Μπάγερν. Δυστυχώς για τους Ουκρανούς, οι Γερμανοί ήταν αμείλικτοι.

 Δεν έδειξαν οίκτο και την φιλοδώρησαν με την βαρύτερη ήττα στην ευρωπαϊκή τους ιστορία. Οι αριθμοί στο φινάλε μαρτυρούν την εφιαλτική εμπειρία. Οι τελικές προσπάθειες ήταν 22-2. Η κατοχή τελείωσε στο 74-26.

Ο Νόιερ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του ματς κοντά στην μεσαία γραμμή με τα χέρια στην μέση και το κοντέρ σταμάτησε στο 7-0. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο το σκορ, αν υπήρχαν περισσότεροι παίκτες στην Μπάγερν με κίνητρο να σκοράρουν. Το έκαναν επιπλέον οι Μπόατενγκ (34’), Ριμπερί (49’), Μίλερ (51’), Μπάντστουμπερ (63’), Λεβαντόφσκι (75’), Γκέτσε (88’). Με άλλα λόγια σκόραραν 6 διαφορετικοί τύποι, με τους παίκτες της Μπάγερν να αρνούνται (ή να βαριούνται) να πανηγυρίσουν το τελευταίο γκολ του Γκέτσε. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, καθώς και τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας, στο Κίεβο.

BEST OF TOTHEMAONLINE