ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: «Φοούμαστε για τη ζωή μας» - Ζεύγος κατήγγειλε στην Αστυνομία 27χρονο

ΚΥΠΡΟΣ: «Φοούμαστε για τη ζωή μας» - Ζεύγος κατήγγειλε στην Αστυνομία 27χρονο

Ζεύγος από την Λάρνακα εκφράζει φόβους για τη ζωή του, λόγω απειλών που δέχεται από τον πρώην σύντροφο της 40χρονης γυναίκας. 

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία που έγινε στο ThemaOnline από τον 30χρονο σύντροφο της 40χρονης, το ζεύγος το τελευταίο διάστημα δέχεται απειλές κυρίως μέσω τηλεφώνου από τον 27χρονο. Ο νεαρός φέρεται μάλιστα να προκάλεσε ζημίες στο όχημα του 30χρονου, την Παρασκευή (31/5).

Για το τελευταίο επεισόδιο ο 30χρονος προέβη σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων του κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 30χρονος ανέφερε στην καταγγελία του ότι γύρω στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (31/5) καθώς κινείτο με το όχημά του στην περιοχή Καμάρες στην Λάρνακα, πέρασε και ο ύποπτος από το σημείο και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έριξε πέτρα προς το αυτοκίνητο. Στο όχημα προκλήθηκε μικρή ζημιά.

Ο 30χρονος, ισχυρίστηκε στο ThemaOnline πως τα όσα συμβαίνουν, έχουν ήδη καταγγελθεί στην Αστυνομία, ενώ εξέφρασε φόβους για τη ζωή τόσο του ιδίου όσο και της συντρόφου του.

Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος και η 40χρονη, έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο πλέον βρίσκεται υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top