Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Τα κορίτσια μας, που είχαν εξασφαλίσει μετάλλιο από την Παρασκευή, κατέλαβαν τελικά τη δεύτερη θέση και το αργυρό, καθώς το μεσημέρι της τελευταίας μέρας των Αγώνων το Μαυροβούνιο νίκησε (3-0) την Ισλανδία και πήρε το χρυσό.
Η ήττα που δέχθηκε (στις λεπτομέρειες) η ομάδα μας τη 2η αγωνιστική από την οικοδέσποινα χώρα (3-2) αποδείχθηκε καθοριστική, αφού ναι μεν τα κορίτσια μας κυριάρχησαν και νίκησαν «καθαρά» (με 3-0) σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, το ίδιο έκανε και το Μαυροβούνιο που έφτασε στο 5/5 και τερμάτισε πρώτο.
Υπενθυμίζουμε πως το αργυρό μετάλλιο εξασφάλισε από την Παρασκευή και η ανδρική μας ομάδα στην Πετόσφαιρα, που το απόγευμα (17:00 ώρα Κύπρου) του Σαββάτου δίνει τον τελευταίο της αγώνα, απέναντι στην Ισλανδία.
Ευτύχιος Γιαξής – Απεσταλμένος ΕΑΚ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




