Υπ. Υγείας για ΓεΣΥ: «Όλα κυλούν ομαλά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του»

Υπ. Υγείας για ΓεΣΥ: «Όλα κυλούν ομαλά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του»

Ύστερα από αναμονή τόσων ετών επιτέλους ξεκινάμε, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Σε δηλώσεις γύρω στο μεσημέρι της 1ης Ιουνίου, πρώτης ημέρας εφαρμογής του Γενικού Συστήματος Υγείας, είπε πως όλα κυλούν ομαλά, μετά την ενημέρωση της οποίας έτυχε στα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, από τον Πρόεδρο του ΔΣ και τη Διευθυντική Ομάδα του Οργανισμού, καθώς και από τους Λειτουργούς του ΟΑΥ που εργάζονται για την τεχνική στήριξη.

Ο Υπουργός Υγείας είπε πως σύμφωνα με την ενημέρωση, η πρώτη πράξη και τιμολόγηση στον ΟΑΥ, έγινε στις 5.15 π.μ. από Προσωπικό Ιατρό, ενώ ακολούθησε πράξη και από Ειδικό Ιατρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE