Υπ. Υγείας για ΓεΣΥ: «Όλα κυλούν ομαλά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του»

Υπ. Υγείας για ΓεΣΥ: «Όλα κυλούν ομαλά την πρώτη ημέρα εφαρμογής του»

Ύστερα από αναμονή τόσων ετών επιτέλους ξεκινάμε, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Σε δηλώσεις γύρω στο μεσημέρι της 1ης Ιουνίου, πρώτης ημέρας εφαρμογής του Γενικού Συστήματος Υγείας, είπε πως όλα κυλούν ομαλά, μετά την ενημέρωση της οποίας έτυχε στα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, από τον Πρόεδρο του ΔΣ και τη Διευθυντική Ομάδα του Οργανισμού, καθώς και από τους Λειτουργούς του ΟΑΥ που εργάζονται για την τεχνική στήριξη.

Ο Υπουργός Υγείας είπε πως σύμφωνα με την ενημέρωση, η πρώτη πράξη και τιμολόγηση στον ΟΑΥ, έγινε στις 5.15 π.μ. από Προσωπικό Ιατρό, ενώ ακολούθησε πράξη και από Ειδικό Ιατρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.