Παντρεύτηκε Κύπρια ηθοποιός και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς – Στην αυλή του σπιτιού το πάρτι –VIDEO

Παντρεύτηκε Κύπρια ηθοποιός και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς – Στην αυλή του σπιτιού το πάρτι –VIDEO

Η Κύπρια ηθοποιός, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της, ενώ τον μόλις τον Γενάρη έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους.

Το Σάββατο (1/6) στην εκπομπή «Τρεις Λαλούν» στην ενότητα ‘Υπολοχαγός Νατάσα’ με την Νατάσα Κακούτση, αποκαλύφθηκε ότι η ηθοποιός Πολυξένη Σάββα, τις προηγούμενες ημέρες έκανε πάρτι για τον γάμο της στην αυλή του σπιτιού της.

Το πάρτι έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ωστόσο, τυχαία ο Νικόλας Ιωαννίδης, επίσης παρουσιαστής στην εκπομπή, βρέθηκε στο σημείο και δεν μπορούσε να μην απαθανατίσει το σκηνικό.

Η Πολυξένη, που έγινε ευρέως γνωστή από την σειρά «Πρώτη Σταγόνα» του ΑΝΤ1, τον Γενάρη έφερε στον κόσμο το παιδάκι της και σε διάστημα λίγων μηνών, αποφάσισαν με τον σύντροφό τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε Δημαρχείο.

Όπως είπε η ίδια που φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή, δεν έγινε γνωστός ο γάμος της γιατί προσπαθεί να κρατήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε πιο κάτω σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=aimy20bcNEY

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.