Α/ΔΡΟΜΟΣ: Οδηγούσε με θανατηφόρα ταχύτητα 40χρονος μέρα - μεσημέρι

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Οδηγούσε με θανατηφόρα ταχύτητα 40χρονος μέρα - μεσημέρι

Πρόσωπο ηλικίας 40 ετών, εντοπίστηκε το Σάββατο (1/6) να οδηγεί με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν σήμερα για έλεγχο γύρω στις 11.10 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου παρά την έξοδο για Αγγλισίδες, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος με ταχύτητα 198ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE