Υποβιβάστηκε για στημένα!

Υποβιβάστηκε για στημένα!

Η Μαλίν κέρδισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία αλλά δεν θα αγωνιστεί σε αυτή καθώς υποβιβάστηκε για στημένο παιχνίδι, ενώ δεν θα παίξει στην Ευρώπη αλλά ούτε και στο Κύπελλο.

Έσκασε… βόμβα στο βελγικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρoυν τα βελγικά ΜΜΕ, η Μαλίν που κέρδισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία δεν θα αγωνιστεί σε αυτή. Και αυτό καθώς υποβιβάστηκε ξανά στην δεύτερη κατηγορία αφού έστησε το ματς με την Βάασλαντ-Μπέβερεν! Βέβαια, για την Μπέβερεν έχει αποφασιστεί να μην υπάρξει κάποια τιμωρία.

Αυτό σημαίνει πως η Μαλίν και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία, ενώ δεν θα παίξει ούτε στο Europa League (σσ. είχε κερδίσει την Γάνδη στον τελικό του Κυπέλλου) αλλά ούτε και στο βελγικό Κύπελλο του χρόνου!

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο, λοιπόν, αναμένεται να πάρει η Γάνδη που είχε ηττηθεί στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στην πρώτη κατηγορία θα προβιβασθεί η Μπίρσοτ-Βαλράικ. Τέλος, αναμένεται να επιβληθεί και ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών στην Μαλίν στο επόμενο πρωτάθλημα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE