ΣΟΚ! Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΟΚ! Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό νεαρής στο Παρίσι στα μέσα Μαΐου.

Μπλεξίματα για τον Νεϊμάρ!

Ο σούπερ σταρ της Παρί κατηγορείται για βιασμό στη Βραζιλία.

Μια κοπέλα από το Σάο Πάολο υποστηρίζει ότι στις 15 Μαΐου ήταν στο Παρίσι γιατί αφού είχε επικοινωνία, μέσω instagram με τον Νεϊμάρ. Ο άσος των πρωταθλητών Γαλλίας, πήγε να τη συναντήσει υπό την επήρεια αλκοόλ στο ξενοδοχείο της.

Όντας μεθυσμένος, βάσει των κατηγοριών της κοπέλας, έγινε επιθετικός και βίασε. Η καταγγελία έγινε στη Βραζιλία και μένει να δούμε αν έχουν βάσει τα όσα υποστηρίζει η νεαρή.

Εκείνο το βράδυ, πάντως, ο Νεϊμάρ ήταν στο πάρτι γενεθλίων του Μαρκίνιος. Βέβαια, το που μπορεί να πήγε μετά εκείνος το ξέρει. Ίσως κι η εν λόγω κοπέλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE