Επική απάντηση Μίλνερ: «Θα το γιορτάσω… με λεμονάδα!»

Επική απάντηση Μίλνερ: «Θα το γιορτάσω… με λεμονάδα!»

Ο Τζέιμς Μίλνερ ήταν άλλος ένας παίκτης με σπουδαία συνεισφορά στην πορεία της Λίβερπουλ μέχρι την κατάκτηση του Champions League, έχοντας να προσφέρει μία από τις πιο ξεκαρδιστικές ατάκες του τελικού.

Ο «άσος» των «Κόκκινων», που πέρυσι μετά την πρόκριση στον τελικό με τη Ρεάλ είχε δηλώσει, ότι θα γιόρταζε την επιτυχία πίνοντας… Ribena, ξαναχτύπησε και προετοίμασε τον κόσμο για μια βραδιά, όπου θα… το παράκανε ακόμη περισσότερο.

«Αυτή την φορά λέω να πιω λεμονάδα», ήταν η ατάκα του, κάνοντας τόσο τον Άντι Ρόμπερτσον όσο και το δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση, να… λιώσουν από τα γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE