ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξημέρωσε «Μαύρη Κυριακή»- Νεκρός στην άσφαλτο 19χρονος μοτσικλετιστής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξημέρωσε «Μαύρη Κυριακή»- Νεκρός στην άσφαλτο 19χρονος μοτσικλετιστής

Με αίμα βάφτηκε για δεύτερη διαδοχική μέρα η άσφαλτος. Μετά το θανατηφόρο τροχαίο στην Πάφο το Σάββατο 1/6 όπου έχασε τη ζωή της η 36χρονη  Χρυστάλλα Κουμούσιη σε νέο δυστύχημα στη Λεμεσό  «έσβησε» 19χρονος μοτοσικλετιστής.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 00:45 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 19χρονος στην περιοχή Ποταμού Γερμασόγειας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και στη συνέχεια να προσκρούσει σε μεταλλικά πασαλλάκια.

Από το τροχαίο ο 19χρονος (με καταγωγή από τη Λετονία) τραυματίστηκε θανάσιμα παρά το γεγονός ότι έφερε προστατευτικό κράνος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE