ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Έριξαν «φως» στην τραγωδία τα αποτελέσματα της νεκροτομής

 ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Έριξαν «φως» στην τραγωδία τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Νέα τραγωδία με 5μηνο βρέφος, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/5).

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα στις 23:00  το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του με τους γονείς να αναφέρουν ότι το βρέφος τις τελευταίες δύο ημέρες είχε υψηλούς πυρετούς.

Φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου του έριξε η νεκρόψία στη σορό του 5μηνου βρέφους η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2/6 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα ο θάνατος του βρέφουςοφείλεται σε αφυδάτωση εξαιτίας γαστρεντερίτιδας και υψηλού πυρετού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE