ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Χέντερσον: Mε τα πόδια πάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Χέντερσον: Mε τα πόδια πάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι παίκτες της Λίβερπουλ έκαναν ό,τι χρειαζόταν για να πάρουν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί τους στην Αγγλία και ο ορχηγός, Τζόρνταν Χέντερσον, ξεκουράζεται πάνω του, στο ταξίδι της επιστροφής.

Χθες την σήκωσε στον ουρανό της Μαδρίτης, αλλά -όπως και να το κάνουμε- οι πολλοί πανηγυρισμοί κουράζουν.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον και οι συμπαίκτες του έφτυσαν αίμα για να πάρουν μαζί τους στην Αγγλία την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ, γιόρτασαν με την ψυχή τους μετά τη λήξη του τελικού και βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν στο αεροπλάνο της επιστροφής από τη Μαδρίτη στο Λίβερπουλ.

Οι περισσότεροι χαζεύουν στα κινητά τους. Ο αρχηγός, όμως, είναι… αρχηγός και επέλεξε να ξεκουραστεί, αράζοντας με τα πόδια πάνω στο πολύτιμο τρόπαιο. Like a boss!

 

View this post on Instagram

 

Liverpool here we come ✈🏆

A post shared by Jordan Henderson (@jhenderson) on

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.