Τέσσερις τραυματίες σε σύγκρουση κρουαζιερόπλοιου σε προβλήτα και σε πλοιάριο στη Βενετία

Τέσσερις τραυματίες σε σύγκρουση κρουαζιερόπλοιου σε προβλήτα και σε πλοιάριο στη Βενετία

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα κρουαζιερόπλοιο συγκρούστηκε σε προβλήτα, αλλά και με ένα τουριστικό πλοιάριο, την Κυριακή 2/6 στην Βενετία, σύμφωνα με την τοπική λιμενική αρχή.


Η εταιρία MSC Cruises ανακοίνωσε ότι το κρουαζιερόπλοιο Opera, ύψους 54 μέτρων και μήκους 275 μέτρων με 2.679 επιβάτες, ενώ προσέγγιζε σε ένα τέρμιναλ στο κανάλι της Βενετίας (Giudecca canal) προσέκρουσε στον προβλήτα, αλλά και σε ένα τουριστικό φέρι, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Η ασφάλεια των μεγάλων πλοίων στις ευρωπαϊκές πόλεις ήρθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ένα κρουαζιερόπλοιο συγκρούστηκε με πλοιάριο στον ποταμό Δούναβη και την πόλη της Βουδαπέστης, με συνέπεια των επιβεβαιωμένο θάνατο 7 ανθρώπων, ενώ αγνοούνται άλλοι 21 άνθρωποι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Πότε θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα για την ΑΤΑ οι συντεχνίες

Τα επόμενα βήματά τους για τη διεκδίκηση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής θα αποφασίσουν την 1η Σεπτεμβρίου οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, η ΓΓ της ΠΕΟ, Σωτηρούλα Χαραλάμπους.

BEST OF TOTHEMAONLINE