Στο περίμενε ο Ερμής για δυο

Στο περίμενε ο Ερμής για δυο

Μόνο ο Ρεζεκ είναι εκτός για την ομάδα του Ερμή για τον αγώνα με την Ανόρθωση το Σάββατο. Οι φτεροπόδαροι ξέρουν καλά πως ο αγώνας είναι ίσως ο σημαντικότερος μέχρι και τον επόμενο.

 Ο Μίτσελ Φαν ντε Χααγκ ξέρει καλά πως αν έρθει η νίκη καταρχήν θα προσπεράσει την ομάδα της Ανόρθωσης αλλά και από την άλλη θα αποκτήσει μια μεγάλη δυναμική η ποια μπορεί να τον σπρώξει και στην συνέχεια για την εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου που είναι ο μεγάλος στόχος.

Όσον αφορά τον Μπογακτίνοφ είναι και αυτός αμφίβολος και ο Ολλανδός τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Σκοπιανό τερματοφύλακα για να δει εάν θα τον υπολογίζει η όχι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.