Ντροπή: Έριξαν το Instagram της κοπέλας που μπήκε με μαγιό στον τελικό του Champions League!

Ντροπή: Έριξαν το Instagram της κοπέλας που μπήκε με μαγιό στον τελικό του Champions League!

Οι διαχειριστές του instagram κατέβασαν τον λογαριασμό της Κίνσεϊ Βολάνσκι, που χθες έκανε εισβολή στον τελικό του Champions League.

Η εκρηκτική Αμερικανίδα, Κίνσεϊ Βολάνσκι, μετά την εισβολή της με μαγιό στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη είδε τους followers της να… εκτοξεύονται από τους 335.000 στα 2.5 εκατομμύρια!

Ωστόσο οι διαχειριστές του instagram, κατέβασαν τον λογαριασμό της νεαρής καθώς θεώρησαν πως παραβίασε τον κανόνα, για επιθετική προβολή.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.