ΕΛΛΑΔΑ

«Τρελή» πορεία λεωφορείου στην Πάτρα -Παρέσυρε αυτοκίνητα και μηχανές - VIDEO

«Τρελή» πορεία λεωφορείου στην Πάτρα -Παρέσυρε αυτοκίνητα και μηχανές - VIDEO

Ανεξέλεγκτη πορεία λεωφορείου στην Πάτρα χωρίς οδηγό που παρέσυρε τα πάντα και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Ηταν ξημερώματα Κυριακής (2/6) όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αστικό λεωφορείο, που ήταν προσωρινά σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Νικολάου , στο ύψος της Κανακάρη, ξεκίνησε την τρελή πορεία του, σύμφωνα με το iEfimerida.gr.

Οπως αναφέρει το tempo24.gr ο οδηγός στάθμευσε το μεγάλο όχημα προσωρινά στο σημείο, πιθανότατα χωρίς να το ακινητοποιήσει πλήρως έτσι το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ άρχισε να κινείται ακυβέρνητο, καθώς ο οδηγός είχε κατέβει, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στον κατηφορικό δρόμο της Αγίου Νικολάου. 

Ζημιές από την τρελή πορεία του λεωφορείου
Η ανεξέλεγκτη πορεία του ακυβέρνητου οχήματος, είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει 5 αυτοκίνητα, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Η τρελή πορεία του λεωφορείου τερματίστηκε στη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου, όπου έπεσε πάνω στην κολώνα με την κάμερα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα από την πτώση της να προκληθούν ζημιές σε τρία σταθμευμένα δίκυκλα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί, ενώ ο οδηγός μετακίνησε το λεωφορείο στην οδό Κορίνθου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=I8ZAUJENuRQ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top